Petale de amintiri






Pe zi ce trece sunt tot mai trista,ma simt tot mai solitara.Poate ar fi fost mai bine sa nu am sentimente,atunci nu ar fi trebuit sa oftez zile intregi de dorul ei.Sunt doar un obiect,o papusa,de ce trebuie sa sufar atat?
Tristetea ca o adiere de neliniste a inceput de cand stapana mea m-a aruncat intr-un colt stingher al camerei,in abisul uitarii.Pur si simplu nu a mai avut nevoie de mine deoarece clipele copilariei ei s-au scurs si a venit vremea sa ma uite.Amintirile par acum parfum de vise,candva ii eram un prieten,un prieten care nu-i vorbea dar o asculta si o sfatuia cu privirea imbracata in liniste.Eram o biata papusa cu ochii de un albastru tipator de sters,cu obrajii de un rosu aprins si un zambet larg ce sclipea de fericire,insa eram iubita de cineva si asta insemna totul pentru mine.
Acum nu mai pot spune ca sunt trista,caci tristetea mea a disparut,sufletul meu a pierit odata cu eternul miraj al copilariei din viata stapanei mele.Nu am nicio teama,sufletul meu de jucarie va zbura lin pe aripile nevazute ale vantului.Merita sa pastrez un singur lucru,ochii ca doua viorele a prietenei mele,care vor dainui in mine ca o flacara vesnic aprinsa.Atunci papusa nu a mai scos niciun sunet sublim.
Stapana papusii s-a intors in vechea ei locuinta sa-si ia ramas bun.A gasit si papusa plina de praf,pe acelasi raft,insa nu era in pozitia in care o lasase,iar zambetul ei nu mai era radiant ,ci parea adanc melancolic.Fata a zarit pe obrajii papusii o lacrima fugara ce se rostogolea lin
I s-a parut ciudat,dar nu a mai dat importanta,lasand papusa in acelasi loc pustiu pe vecie.





                                                                                                                                           Miru:x




8 comentarii:

Iona spunea...

si nu inteleg un lucru...de ce lasati tristetea sa va captureze?

D. spunea...

Pentru toate e un sfarsit corect?
Nu cred ca e bine cu tristete.Mai bine ne-am gandii la clipele fericite si le-ama alunga pe cele triste.

Miru:x spunea...

Ioana nu a las,ma captureaza fara vointa mea,uneori castiga alteori nu!Multumesc pt comentariu:x

Miru:x spunea...

Denisa ai perfecta dreptate,dar compunerea asta reprezinta tristeatea tuturor jucariilor,nu numai a papusii,care sunt alungate de stapanii lor!

Only Books spunea...

E greu sa zambesti atunci cand subconstientul iti spune sa nu te mai opresti din plans. Dar asta e, daca nu am fi avut sentimente am fi fost cu siguranta pe nicaieri.

Dee.

╚» ●๋° ♫♫ Cr♪SSu ♫♫ ●๋° «╗ spunea...

La multi ani de 8 martie!! Sa fi iubita>:D<

Miru:x spunea...

Iti multumescc din suflet Crissu!Iti doresc si tie acelasi lucru!

Cristina spunea...

Ai scris foarte frumos.Imi place! <3 :*